مردم اگر نامزدها را نمی‎شناسند، از افراد بصیر در گزینش‎ها استفاده کنند!

اگر مبنای انتخاب، صالح مقبول باشد و نه قبیله گرایی و سهم دهی؛ چرا فردی هم‌چون حجت الاسلام و المسلمین دکتر آقاتهرانی که با مشورت حضرت آیت الله بهجت و برای عمل به خواسته‌های زعیم به مجلس آمد و علاوه بر صلاحیت‌های علمی واخلاقی، مقبولیت ویژه ای نیز دارد تا آنجا که توانست، در انتخابات مجلس هشتم رأی دوم مردم تهران را کسب کند، صلاحیت حضور در لیست جبهه متحد را ندارد؟

جواد حجتی: در حالی‌که برخی هنوز درگیر معمای پیچیده و البته خود ساخته اصلح نامقبول و صالح مقبول هستند، جای خالی شاگردان آیت‌الله مصباح در لیست جبهه متحد اصول‌گرایان محسوس است؛ شاگردانی که پس از سال‌ها تلمذ در موسسه‌ای که رهبر انقلاب آن را الگوی حوزه توصیف کردند، اکنون کمر همت بسته تا با حضور در قوه قانون‌گذار، اندوخته‌های برگرفته از اسلام ناب خود را در قوانین کشور جاری کرده و بر غنای آن بیفزایند.

این جای خالی در حالی محسوس است که شاخص‌های جدول‌ تعیین کاندیدای اصول‎گرای اصلح در جبهه‌ای که بناست حلقه وصل اصول‌گرایان باشد، به‌طور دقیق اعلام نشده تا روشن شود که چرا با این شاخص‌ها، حتی یکی از دانش آموختگان موسسه آمورشی و پژوهشی امام خمینی (ره) نیز نمره مثبت نمی‌گیرد؟

این روزها که هم‌چون ایام انتخابات ریاست جمهوری نهم، نقل قول‌های درگوشی از بزرگان دوباره در دستور کار جمعی از دست‌اندرکاران جبهه متحد قرار گرفته، رهبر معظم انقلاب نه در خفا و با کنایه که در جلا و با صراحت اعلام کردند که “مردم اگر نامزدهاى انتخاباتى را نمی‌شناسند، از افراد بصیر و متدین در گزینش‌هاى انتخاباتى استفاده کنند.” (خطبه‌های نماز جمعه ۱۴/۱۱/۱۳۹۰)

در عین حال، ایشان سال گذشته با حضور در منزل آیت‌الله مصباح، از این عالم برجسته که پیش از این با تعبیر “مطهری زمان” یاد کرده بودند، به‌عنوان فردی که علم، بصیرت حقیقی و صفا در او جمع است، یاد کرده و فرمودند: «بنده هم به سهم خودم قدر آقای مصباح را می‌دانم. واقعا می‌دانم که ایشان در کشور و برای اسلام چه وزنه‌ای هستند و حقا و انصافا ما امروز نظیر ایشان را – حالا به این تعبیر بگوییم -خیلی نادر نظیر آقای مصباح ممکن است وجود داشته باشد با این وزانت علمی و عمق علمی و احاطه و وسعت و با این آگاهی و بینش و صفا. این سه جهت در ایشان جمع است؛ هم علم، هم بصیرت به معنای حقیقی کلمه و هم صفا. این سه تا با هم در وجود ایشان خیلی ارزشمند است. خداوند متعال ان‌شاء ‌الله وجود ایشان را برای ما و انقلاب محفوظ بدارد و وجود ایشان را سالم بدارد تا همه بتوانند از برکات ایشان استفاده نمایند. خداوند کسان ایشان را، آقازاده‌های ایشان، همسر محترم، عروس‌ها و دامادها همه را مشمول لطف و هدایت خودش قرار دهد.»

وصف موسسه تحت مدیریت آیت الله مصباح از زبان رهبر معظم انقلاب نیز شنیدنی است. ایشان در دیداری که با مدیر، مسئولان و اعضای هیأت‌های علمی مؤسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی در سوم آبان ماه سال ۱۳۸۹ داشتند، با ابراز خرسندی فراوان از تلاش‌های عمیق مؤسسه آموزشی – پژوهشی امام خمینی تصریح کردند: «این مؤسسه خوب، جامع و کامل می‏تواند از لحاظ تلاش پی‎گیر، خستگی ناپذیر، خالصانه و عالمانه الگویی برای حوزه باشد.» ایشان با تجلیل از فضل و اخلاص و تقوای آیت الله مصباح یزدی، وجود این کمالات را در مدیریت یک موسسه موجب افزایش برکات الهی خواندند و افزودند: «خدمات و تلاش‌های این مؤسسه، به شکل صحیح اطلاع رسانی شود.»

حال سوال این است مردمی که می‌خواهند بر اصول و آرمان‌های انقلاب پافشاری کنند، چگونه می‌توانند در پیش‌گاه خداوند متعال برای رای دادن به لیستی که فاقد شاگردان عالمی بصیر است، حجت شرعی داشته باشند؟

اگر مبنای انتخاب، صالح مقبول باشد و نه قبیله گرایی و سهم دهی؛ چرا فردی هم‌چون حجت الاسلام و المسلمین دکتر آقاتهرانی که با مشورت حضرت آیت الله بهجت و برای عمل به خواسته‌های زعیم به مجلس آمد و علاوه بر صلاحیت‌های علمی واخلاقی، مقبولیت ویژه ای نیز دارد تا آنجا که توانست، در انتخابات مجلس هشتم رأی دوم مردم تهران را کسب کند، صلاحیت حضور در لیست جبهه متحد را ندارد؟

این یادداشت را با سخنانی از رهبر انقلاب در مورد انتخابات، جهت یادآوری به پایان می‌بریم:

«از راهى بروید که اگر خداى متعال پرسید شما به چه دلیل به این فرد رأى دادید، بتوانید بگویید به این دلیل. بین خودتان و خدا، دلیل و حجّتى فراهم کنید و بعد با خیال راحت بروید رأى بدهید. مردم باید این کار را بکنند و ما هم از خدا مى‌خواهیم و دعا و آرزو مى‌کنیم که خداى متعال دلهاى مردم را به سمت نامزد اصلح – آن که واقعاً صلاحیتش بیشتر است – هدایت کند.» ۱۳۷۶/۰۲/۳۱ بیانات در دیدار جمعی از خانواده‌‌هاى شهدا و ایثارگران

منبع : خبرگزاری رجانیوز

مطالب مرتبط
نظر خود را درج کنید