همان ابتدای دولت مطالبات فرهنگی رهبری را دسته‌بندی کرده و برای وزیر ارشاد فرستادیم

حضرت آقا به صراحت فرمودند توجه داشته باشید تهاجم فرهنگی است، محل نگذاشتند. فرمود شبیخون فرهنگی، محل نگذاشتند.الان هم مشغول هسته‌ای شده‌ایم و از این خواب و غفلت ما دشمن استفاده خواهد کرد.

نماینده مردم تهران، اسلامشهر، ری و شمیرانات در مجلس شورای اسلامی گفت: باوری جدی نسبت به زیربنا بودن فرهنگ وجود ندارد و همانطور که رهبر معظم انقلاب گفتند باید برای ایجاد این باور گفتمان سازی صورت گیرد.

حجت الاسلام دکتر مرتضی آقاتهرانی در گفتگو با خبرنگار رجانیوز به هشدارهای فرهنگی رهبر انقلاب در طول بیست سال گذشته اشاره کرد و گفت: حضرت آقا به صراحت فرمودند توجه داشته باشید تهاجم فرهنگی است، محل نگذاشتند. فرمود شبیخون فرهنگی، محل نگذاشتند. فرمود ناتوی فرهنگی، ولی انقدر دیر جنبیدیم که فتنه‌ها از دلش درآمد. الان هم مشغول هسته‌ای شده‌ایم و از این خواب و غفلت ما دشمن استفاده خواهد کرد.

وی با برشمردن به برخی اتفاقات ناخوشایند اخیر که در فضای فرهنگی کشور رخ داده است گفت: برخی در داخل احساس می‌کنند که فضا باز شده و می‌شود کارهایی کرد. شروع کرده‌اند از توهین به امیرالمونین گرفته تا زیر سوال بردن لایحه قصاص و سایر مقدسات و احساس میکنند میدان باز است و دارند بی‌گدار به آب می‌زنند. غافل از اینکه اگر این جریان جلو بیاید مردم جلوی آنها خواهند ایستاد.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس افزود: لازمه عقلانیت آینده نگری است. برای اینکه کار فرهنگی سامان پیدا کند باید چشم اندازها را دید. مثلا بودجه‌ای که برای فرهنگ گذاشته شده بسیار پایین است و مقداری از آن هم در صحن علنی حذف می‌شود. در صورتی که خیلی از موارد غیر ضرور برای نمایندگان مهم جلوه داده می‌شود.

آقاتهرانی ادامه داد: در کمیسیون فرهنگی کارهای دقیقی برای شناسایی و تعیین اولویت‌های فرهنگی انجام گرفت و از دولت هم خواسته شد که در لایحه بودجه لااقل برخی از اینها دیده شود، اما هنگام تصویب بودجه خیلی از این اولویتها دیده نمی‌شود و این ردیف بودجه‌ها حذف می‌شود.

وی با اشاره به سخنان رهبر انقلاب درباره زیربنا بودن فرهنگ و روبنا بودن سیاست و اقتصاد گفت: واقعاً باوری به زیربنا بودن فرهنگ وجود ندارد. باید گفتمان سازی صورت گیرد تا ایمان پیدا شود که فرهنگ مبناست. باید به فکر بود و برای این گفتمان سازی کار کرد.

آقاتهرانی گفت: از دبیر کمیسیون خواستم که از اول انقلاب تا حالا نسبت بودجه فرهنگی را مشخص کند و با در نظر گرفتن تورم معیین شود در دولتهای گذشته و فعلی چه وضعیتی داشته‌ایم و بودجه بخش فرهنگی نسبت به سایر بخشها چه میزان بوده است.

نماینده مجلس شورای اسلامی افزود: برای اجرای دستورات رهبری و رفع دغدغه‌های ایشان باید بصورت جدی وارد گود شد. جلسه و ابلاغ و قانون و… لازم است اما اینها کافی نیست.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با اشاره به جلسات کمیسیون فرهنگی با وزیر ارشاد در هنگام اخذ رای اعتماد گفت: در همان زمان معرفی وزرای دولت یازدهم به مجلس آقای جنتی در کمیسیون فرهنگی حضور پیدا کردند. بنده به آقای جنتی گفتم شما نظرتان راجع‌ به مطالبات فرهنگی رهبر انقلاب چیست؟ ایشان گفتند که من مطالبات ایشان را عملیاتی می‌کنم. گفتم خیلی خوب، می‌دانید مطالبات ایشان چیست؟ گفتند نه! گفتم خب بنده تهیه می‌کنم و خدمت شما می‌فرستم.

وی ادامه داد: ما هم از جمعی از دوستان که در این حوزه کار کرده بودند و صحبتهای آقا را دسته بندی کرده بودند، این مجموعه را گرفتیم و تحویل دفتر ایشان دادیم که ایشان هم همان شب پیامک زدند و گفتند مرسوله واصل شد.

آقاتهرانی با اشاره به اهمیت و سنگینی بار کار فرهنگی افزود: فکر کنم کمیسیون فرهنگی مجلس از نظر تعداد اعضا بعد از کمیسیون شوراها کمترین تعداد اعضا را در بین کمیسیون‌های مجلس داشته باشد. یعنی در کم‌تعداد بودن دوم هستیم و با اینحال ۸۵ دستگاه و نهاد فرهنگی مرتبط هستیم. یعنی کار از نظر کمی و کیفی کار سنگینی است.

وی از تشکیل کمیته مشترکی برای بهتر پیش رفتن مسائل فرهنگی در مجلس خبر داد و گفت: قرار شد با کمیسیون آموزش و تحقیقات کمیته مشترکی تشکیل شود و اگر بتوانیم از بقیه کمیسیونهای مجلس هم یکی دو نفر عضو این کمیته شوند تا دغدغه‌های فرهنگی منتقل شود و در بزنگاه‌هایی مثل تصویب بودجه خود نمایندگان هم متوجه اولویت‌های فرهنگی نباشند.

آقاتهرانی در پایان گفت: در زمان غیبت امام عصر(عج) رفتار و گفتار ولی فقیه برای ما حجت است و انشالله بتوانیم در جهت عمل به فرمایشات ایشان و رفع دغدغه‌هایشان حرکت کنیم.

منبع : رجانیوز

مطالب مرتبط
نظر خود را درج کنید