شکوه تشییع آیت‌الله شبیری زنجانی

بحمده تعالی مرجع عالی‌قدر آیت‌الله آقاموسی شبیری زنجانی اعلی‌الله‌مقامه چه با شکوه تشییع و در حریم حضرت فاطمه معصومه سلام‌‌الله‌علیها آرمید.

آن بزرگوار در علمیت و تحقیق سرآمد بود، در علم رجال به اعتراف همه اهل فن برترین بود و نیز مظهر تواضع و تقوا بود؛ سلام خداوند بر ایشان.

کاش در صحن مبارک بی‌بی سلام‌الله‌علیها بدن مطهرشان لحظاتی روی دست بچه‌های حوزه و مردم خوبمان قرار می‌گرفت تا که چون امام شهید قدس‌الله‌سره در صحن امام علی، امام حسین و قمر بنی‌هاشم علیهم‌السلام فیض قرب و دیدار حاصل می‌آمد.

تعزیه‌گردانان به اشتباه بدن مبارک امام شهید و بزرگان ما را از مردم برای حفظ امنیت و… فاصله می‌دهند، در نتیجه، تشییع دلچسب برای عزاداران و علاقه‌مندان حاصل نمی‌شود. حتّی ماشین را داخل صحن مطهر بی‌بی آوردند که نه رعایت ادب است و نه خواست مردم.

توفیق همگان را خواستارم
مرتضی آقاتهرانی
1 مهر ۱۴۰۵

مطالب مرتبط
نظر خود را درج کنید